Mezeluri autohtone, perfecte pentru orice ocazie și savoare.
Mezelurile noastre Mioritic de gustoase, păstrează autenticitatea tradițiilor moldovenești. Procesul de preparare a mezelurilor este destul de complex, însă munca depusă își merită efortul. Carne naturală, bine condimentată și perfect preparată pentru orice ocazie de familie.
Ușor de savurat, bine de mâncat!
Produs fiert în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs copt și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială necomestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Carne preparată și refrigerată.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială comestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană artificială comestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între: 2-5 grade C.