Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană comestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între : 2-5 C.
Produs fiert și afumat în membrană naturală comestibilă. A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs afumat în membrană naturală comestibilă. A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs afumat în membrană naturală comestibilă. A se păstra la o temperatură relativă a aerului de: 2-5 grade C.
Produs fiert și afumat în membrană naturală comestibilă.
A se păstra la temperaturi cuprinse între : 2-5 grade C.